Αγοράστε 2 προϊόντα και κερδίστε το φθηνότερο δωρεάν.
iDeal Glass
Screen Protector
19.99 EUR
Σε απόθεμα
Γρήγορη παράδοση
30 ημέρες επιστροφής
1 χρόνος εγγύηση
visa_darkmastercard_darkklarna_dark
σύνοψη
λεπτομέρειες

Το γυάλινο προστατευτικό της iDeal προσφέρει την καλύτερη προστασία για το κινητό σας. Είναι άθραυστο και ασφαλές στη χρήση. Το προστατευτικό σπάει σε μικρά, αμβλεία κομμάτια. Το γυαλί κατασκευάζεται με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και αντοχής, παρέχοντας βέλτιστη προστασία. Έχει πάχος μόλις 0,33 χιλιοστά και διασφαλίζει απόλυτη προστασία ενώ ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά λεπτό και σχεδόν αόρατο. Το γυαλί έχει στρογγυλεμένες άκρες, είναι απαλό στο άγγιγμα και ευνοεί την ανθεκτικότητα της συσκευής. Εφαρμόζει εύκολα χωρίς πιθανότητα εμφάνισης φυσαλίδων. Διαθέτει σκληρότητα επιφάνειας ίση με 8-9H παρέχοντας ποιοτική προστασία ενώ η ελαιοαπωθητική επίστρωση το καθιστά ανθεκτικό στα αποτυπώματα ενώ ταυτόχρονα του επιτρέπει να διατηρεί την λειτουργία αφής. Το γυάλινο προστατευτικό iDeal Glass είναι διαθέσιμο για όλες τις συσκευές κινητού που κυκλοφορούν στην αγορά και σας παραδίδεται σε αποκλειστική συσκευασία.

Σχετικά προϊόντα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε για τις αποκλειστικές προσφορές και τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων.
Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή και πάντα διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας με προσοχή και ασφάλεια.