Προσωποποίηση

Μετατρέψτε το αξεσουάρ σας σε κάτι μοναδικό με ένα προσωπικό μονόγραμμα. Κατασκευασμένο από πλούσια, δερμάτινα υλικά, τα προσαρμοσμένα κομμάτια μας είναι ο ίδιος ο ορισμός της πολυτέλειας. Επιλέξτε έως και τέσσερις χαρακτήρες και δημιουργήστε , διαχρονικά και εξατομικευμένα κομμάτια χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας αρχικά ή εκδηλώστε την αγάπη σας στο άλλο σας μισό με ένα μονόγραμμα ζευγαριού. Κάθε μονόγραμμα εκτυπώνεται από παραδοσιακή χειροκίνητη πρέσα με τη μεγαλύτερη προσοχή και εμπειρογνωμοσύνη για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο δώρο για τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας.

Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι το Προσωποποιημένο Μονόγραμμα είναι χειροποίητο, κατασκευασμένο ειδικά για εσάς. Γι’ αυτό και δεχόμαστε έναν περιορισμένο αριθμό παραγγελιών εξατομικευμένων προϊόντων κάθε μέρα, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το Προσωποποιημένο Μονόγραμμα που παραγγείλατε θα λάβει την αγάπη και την προσοχή που του αξίζει. Σε περίπτωση που η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή, δοκιμάστε ξανά αργότερα!

Σημείωση: το Προσωποποιημένο Μονόγραμμα δεν συμπεριλαμβάνεται στην προσσφορά \"2 for 1\"

Λεπτομέρειες

Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και 4 χαρακτήρες από την διαθέσιμη γραμματοσειρά Times New Roman, την ιδανική γραμματοσειρά για να δημιουργήσετε μια κλασική και διαχρονική εμφάνιση. Κάθε γράμμα πιέζεται με το χέρι σε λεπτό χρυσό φύλλο και εφαρμόζεται με κεφαλαία γράμματα, ύψους περίπου. 0,75 cm έκαστο.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε για τις αποκλειστικές προσφορές και τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων.
Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή και πάντα διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας με προσοχή και ασφάλεια.