Αγοράστε 2 προϊόντα και κερδίστε το φθηνότερο δωρεάν.
Capri Brown
Capri Card HolderA/W 18
39.99 EUR
Σε απόθεμα
Γρήγορη παράδοση
30 ημέρες επιστροφής
1 χρόνος εγγύηση
visa_darkmastercard_darkklarna_dark
σύνοψη
λεπτομέρειες

Η θήκη καρτών είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αποθήκευσης. Διαθέτει αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τις σημαντικές κάρτες σας, τα μετρητά ή τις αποδείξεις σας και χωράει τόσο στην τσέπη σας όσο και στην αγαπημένη σας τσάντα. Η θήκη καρτών έχει τέσσερις υποδοχές για κάρτες και μία μεγαλύτερη που είναι ιδανική για μετρητά και αποδείξεις.

Η θήκη καρτών είναι μια εναλλακτική επιλογή αντί για το κλασικό πορτοφόλι. Λειτουργεί συμπληρωματικά ή αντικαθιστώντας το. Χρησιμοποιήστε τη θήκη καρτών από μόνη της ή σε συνδυασμό με τη θήκη διαβατηρίου και τη θήκη-πορτοφόλι για να δημιουργήσετε ένα καλαίσθητο σύνολο.

Η θήκη καρτών έχει διαχρονικό σχέδιο και διατίθεται σε μια παλέτα κλασικών χρωμάτων ώστε να παραμείνει στη μόδα για πολλές σεζόν. Είναι χειροποίητη και κατασκευασμένη από υλικά προσεκτικά επιλεγμένα με βάση την ποιότητα και την οικολογική τους ταυτότητα.

Διαστάσεις θήκης καρτών:
Πλάτος: 10 εκ.
Ύψος: 7 εκ.

Σχετικά προϊόντα

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε για τις αποκλειστικές προσφορές και τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων.
Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή και πάντα διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας με προσοχή και ασφάλεια.