HOME IS HERE.

A LITTLE MORE MEANINGFUL. A LITTLE MORE CONSCIOUS. A LITTLE MORE IMPACTFUL.
OUR CHOICES MEAN THE WORLD. EACH STEP WE TAKE, EACH GENTLE GESTURE, MAKES A WHOLE WORLD OF DIFFERENCE.

#YELLOWFORCHANGE

Κάθε λεπτό, ένα εκατομμύριο μίας χρήσεως πλαστικά μπουκάλια αγοράζονται. Κάθε χρόνο, μεταξύ 5-13 εκατομμύρια τόνοι από μίας χρήσεως πλαστικά διαρρέουν στους ωκεναούς, θέτοντας σε επικείμενο θανατηφόρο κίνδυνο πουλιά και θαλάσσια όντα. Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, οι ωκεανοί θα γεμίσουν με περισσότερα πλαστικά από ψάρια σε βάρος μέχρι το 2050. Σε συνεργασία με τη GLACIAL, θέλουμε να πυροδοτήσουμε αλλαγή στις συνήθειες και ρουτίνες και να εδραιώσουμε μια συνειδητοποιημένη σχέση στην κατανάλωση μίας χρήσεως πλαστικών.

Για τη Παγκόσμια Μέρα Νερού 2020, ενώσαμε δυνάμεις με τη  GLACIAL προκειμένου να γιορτάσουμε τη φύση και να προχωρήσουμε προς μια πιο βιώσιμη προσέγγιση στην κατανάλωση και να προωθήσουμε τη μεταστροφή από τη χρήση μίας χρήσεως πλαστικών. Η #YellowForChange είναι μια καμπάνια συνειδητοποίησης της υπερκατανάλωσης και εναγκαλισμού της ομορφιάς της φύσης που ζούμε μέσα. Με την αγορά του κίτρινου  IDEAL OF SWEDEN x GLACIAL μπουκαλιού, κάνετε ένα μικρό βήμα προς ένα πιο  βιώσιμο lifestyle.

“Είμαστε υπέρμετρα ευχαριστημένοι για την συνεργασία μας με την IDEAL OF SWEDEN, και οι δύο εταιρείες έχουμε ριζωμένες ιδέες για την επιδίωξη δημιουργίας καθημερινών πολυτελών αγαθών μακράς διαρκείας. Είμαστε δέσμιοι στο να ενθαρρύνουμε την πολλαπλή χρήση προϊόντων, πάντοτε θέτοντας την ποιότητα πάνω από την ποσότητα. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο, με περισσότερη συνείδητοποίηση μέλλον" 

- Jonas και Pär, Συνιδρυτές της GLACIAL

Μαζί η IDEAL OF SWEDEN και η  GLACIAL είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για τη συνεργασία τους με μια σειρά διεθνών influencers για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Μέρα Νερού 2020 και την καμπάνια Yellow For Change. Μεταξύ αυτών, ο Bianca Ingrosso, η Eveline Karlsen και η Sylvie Meis συμμετέχουν στη πρωτοβουλία και προωθούν τα περιορισμένης εκδόσεως μπουκάλια.

Μια ενσυνείδητη συνεργασία

Ως μία εταιρεία οδηγημένη από τις αξίες, η  IDEAL OF SWEDEN πιστεύει στην χρήση αγαθών διαρκείας και πολλαπλών χρήσεων, η ποιότητα είναι μία από τις πιο  ενδογενής αρχή μας. Όλα τα designs είναι 100% vegan και cruelty-free, μιας και παλεύουμε να ικανοποιήσουμε τα υψηλότερα ποιοτικά και ηθικά στάνταρ σε ότι και να κάνουμε.  Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα από επιλεγμέννες πηγές, υψηλης ποιότητας υλικά και παραγόμενα σε γραμμή με τα Ευρωπαϊκά στάνταρ και κατευθυντήριες γραμμές, όπως επίσης REACH πιστοποιημένα (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals).

Προκειμένου να βελτιώσουμε τη κοινωνική και περιβαντολλογική κληρονομιά μας, η IDEAL OF SWEDEN πρόσφατα λάνσαρε 100% ανακύκλωσιμες συσκευασίες. Επίσης στοχεύουμε στη μείωση αποτυπώματος άνθρακα μεταφέροντας τα προϊόντα μας  και συσκευάζοντας τα όσο το δυνατόν περισσότερο με  climate-friendly τρόπους . Το 2020, θέλουμε να μεταφέρουμε τουλάχιστον 40% των παραγγελιών μας μέσω θαλάσσης.

“Η βιωσιμότητα είναι ένα αυξανόμενα σημαντικό θέμα για την IDEAL OF SWEDEN. Θέλουμε να πιστεύουμε στην διαφάνεια και στο να χτίζουμε δρόμους για ένα βιώσιμο μέλλον της μάρκας μας. Με πάνω από 2 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, είναι υπό την ευθύνη μας να εκπαιδεύσουμε και να ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να δράσουν εκ μέρους του πλανήτη μας. Η συνεργασία με τη GLACIAL είναι μονάχα η αρχή για να πυροδοτήσουμε την αλλαγή.” 

- Joachim Lindström, CEO στην IDEAL OF SWEDEN

Η δέσμευση σε υπεύθυνες επιλογές στην καθημερινή εργασία είναι ζωτικής σημασίας για να πυροδοτήσει αλλαγή. Η φύση είναι το σπίτι μας, πηγή ζωής και η μεγαλύτερη μούσα, και πρέπει να την αγαπαμε και να την φροντίσουμε. Επειδή λίγο, λίγο, οι μικρές πράξεις θα φέρουν μια μεγάλη αλλαγή.

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Προκειμένου να εντάξουμε στα προϊόντα κριτήρια βιωσιμότητας εντείναμε τις προσπάθειές μας γύρω από την εύρεση νέων υλικών τα οποία προωθούν περισσότερο βιώσιμους τρόπους ζωής και δεν αποτελούν απειλή για τον πλανήτη. Πριν από την παράδοση, κάθε προϊόν περνάει από ποιοτικό έλεγχο ώστε να διασφαλιστεί ότι κάθε κομμάτι που το απαρτίζει ανταποκρίνεται τόσο στις δικές σας προσδοκίες, όσο και στις δικές μας.

100% ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Πιστεύουμε σε υπεύθυνους τρόπους επιχειρηματικής στρατηγικής, και δίνουμε αγάπη στους συνεργάτες μας. Από τα κεντρικά γραφεία μας στην Σουηδία σε όλους τους εργαζόμενους μας, θέλουμε η ομάδα να νιώθει σαν το σπίτι της στην IDEAL OF SWEDEN και να απολαμβάνει κάθε στιγμή στην εργασία.

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 100% VEGAN

Χρησιμοποιώντας φιλικά στα ζώα και υψηλής ποιότητας PU υλικά, καταπολεμούμε ενεργά την βάναυση μεταχείριση των ζώων και τις χαμηλές και συχνά τοξικές συνθήκες εργασίας στην βιομηχανία κατασκευής δέρματος. Το υψηλής ποιότητας PU είναι πιο ανθεκτικό και έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το αυθεντικό δέρμα.

100% ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ

Επειδή η φύση είναι η μεγαλύτερη μας μούσα, επιδιώκουμε διαρκώς να βελτιώσουμε την κοινωνική και περιβαντολλογική κληρονομιά μας. Για να κάνουμε την aνακύκλωση έυκολη για εσάς, έχουμε σχεδιάσει όλες τις συσκευασίες μας 100% ανακυκλώσιμες.