Ξεχωριστές θήκες για AirPods

Οι ξεχωριστές Θήκες για AirPods παράγονται σε πολυτελείς και τολμηρούς σχεδιασμούς και είναι επηρεασμένες από τις τρέχουσες τάσεις της μόδας.

Δεν υπάρχουν ενεργοποιημένα φίλτρα
8 Προϊόντα
Ταξινόμησε & φίλτραρε

Θήκες για AirPods σε Μοδάτα Σχέδια

Οι Θήκες για AirPods δημιουργήθηκαν για να προστατεύσουν τα AirPods σας και να μεταμορφώσουν ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια σε ένα μοδάτο αξεσουάρ, σε ποικιλία σχεδίων που ταιριάζει σε κάθε στυλ. Κατασκευασμένες με στόχο να παρέχουν βέλτιστη προστασία για τα AirPods σας, οι θήκες για AirPods της συλλογής μας χαρίζουν μία κομψή και συμπαγή εμφάνιση, δίχως να προσθέτουν περιττό όγκο, και είναι συμβατές με τα μοντέλα Γενιάς 1 & 2 καθώς και το Pro.

Θα βρείτε τις Θήκες για AirPods διαθέσιμες σε μια ποικιλία σχεδίων, ενώ είναι κατασκευασμένες από σκληρό πλαστικό υψηλής ποιότητας, προσφέροντας ανθεκτικότητα και προστασία. Επιπλέον, προσφέρουμε μια ποικιλία από ανάγλυφα σχέδια Θηκών για AirPods, τα οποία μιμούνται την πολυτελή δερμάτινη αίσθηση σε εμφάνιση αλλά και ποιότητα – θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που ταιριάζουν σε κάθε στυλ και διάθεση, ενώ όλα κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας δέρμα PU. Διασφαλίστε την προστασία των AirPods σας με το μέγιστο στυλ και μια πινελιά πολυτέλειας, απολαύστε την άνεση και την καλύτερη δυνατή χρήση των AirPods σας, ενώ μπορείτε να τα φορτίσετε χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε την θήκη των AirPods, χάρις στον λεπτό και συμπαγή σχεδιασμό μας που εξασφαλίζει άνετη εφαρμογή.

Οι θήκες για AirPods από την IDEAL OF SWEDEN είναι πλήρως συμβατές με τους συμβατικούς και ασύρματους QI φορτιστές μας. Διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων στα αξεσουάρ κινητής και μόδας, ούτως ώστε να έχετε την δυνατότητα να ταιριάξετε και να συνδυάσετε τα αξεσουάρ σας. Ταιριάξτε και συνδυάστε τα σχέδιά μας, και δημιουργήστε το δικό σας εξατομικευμένο σετ με τις Θήκες Κινητών, τα Αξεσουάρ Φόρτισης, τους Φορτιστές QI και πολλά ακόμα. Η κάθε θήκη, πριν αποσταλεί περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Οι θήκες για AirPods είναι το απόλυτο αξεσουάρ που πρέπει να κατέχετε όταν βρίσκεστε εν κινήσει, καθώς θα προσδώσει μία πινελιά πολυτέλειας και θα διακοσμήσει την ζωή σας.