Συλλογή New Neutrals

Αγκαλιάστε την απλή σιλουέτα, τις απλές γραμμές και τους ουδέτερους τόνους μένοντας πάντα στην μόδα.

78 Προϊόντα
Ταξινόμησε & φίλτραρε
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

Διαχρονικά αναγκαία κομμάτια με σύγχρονη πινελιά

Αντλώντας έμπνευση από τον Σκανδιναβικό μινιμαλισμό και τον αφηρημένο μοντερνισμό, η συλλογή αυτή αποτελείται από διαχρονικά αναγκαία κομμάτια με μία σύγχρονη πινελιά. Αυτά τα κλασσικά και μέσα στην μόδα αξεσουάρ θα συμπληρώσουν τέλεια τα καθημερινά σας ρούχα και τα ρούχα για τη δουλειά, ενώ τα μοντέρνα τεχνολογικά αξεσουάρ θα προσθέσουν μία μοντέρνη και ξεχωριστή πινελιά στην ντουλάπατα σας. Γεμίστε την ντουλάπα σας με απλές σιλουέτες, καθαρές γραμμές και ουδέτερους τόνους που θα διαρκέσουν για πάντα.

Στην IDEAL OF SWEDEN, πιστεύουμε ακράδαντα πως πάντοτε υπάρχει ένας λόγος για να χτίζουμε πάνω σε κλασικές σιλουέτες. Ενώ τα διαχρονικά ουδέτερα χρώματα μπορεί να μην φύγουν ποτέ από την μόδα, οι καιροί αλλάζουν, και μας φέρνουν συνεχώς νέες τεχνολογικές αλλά και αισθητικές εφευρέσεις. Σκοπός μας ήταν τα αξεσουάρ αυτής της συλλογής να αντικατοπτρίζουν τη συνεχή εξέλιξη των ουδέτερων βασικών ρούχων της ντουλάπας και να φροντίσουμε να προσθέσουμε την δική μας πινελιά στην συλλογή των κλασσικών ενδυμάτων – δημιουργώντας έτσι μια σειρά ρούχων που καλύπτει τη μοναδική ουσία και να σας εκφράζει. Στην συλλογή μας θα βρείτε τα πάντα, από μοναδικές τσάντες ώμου που ισορροπούν μεταξύ της δυαδικότητας των εκλεπτυσμένων αποχρώσεων του γκρι-καφέ, και μοντέρνες ασύμμετρες ζώνες, μίνιμαλ θήκες για AirPods σε συνδυασμούς ουδέτερων χρωμάτων και χρυσές λεπτομέρειες, μέχρι θήκες για κινητά με κομψά αλλά και τολμηρά λουλουδάτα σχέδια.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα της IDEAL OF SWEDEN, όλα τα νέα κομμάτια της συλλογής New Neutrals, κατασκευάζονται ηθικά από 100% υλικά μη ζωικής προέλευσης και συμβαδίζουν με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.