Αξεσουάρ για το iPhone 13 MINI

Έξυπνα και υψηλής ποιότητας αξεσουάρ για το iPhone 13 mini. 

Κατασκευάζονται ηθικά από υλικά μη ζωικής προέλευσης.

Ταξινόμησε & φίλτραρε
82 Προϊόντα

Θήκες, πορτοφόλια, τσαντάκια και άλλα για το iPhone 13 Mini – με έμπνευση τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

IDEAL OF SWEDEN προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών αξεσουάρ όπως θήκες iPhone, Πορτοφόλια, Φάκελοι, Τσαντάκια και φορτιστές συμβατοί με το iPhone 13. Εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας και το εσωτερικό ντιζάιν, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας εστιάζουν στον καινοτόμο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Ο σχεδιασμός των αξεσουάρ μας πραγματοποιείται στα στούντιό μας στην Στοκχόλμη, και προσφέρουμε μία ποικιλία σε σχέδια, και υφές για το iPhone 13.

Τα μοντέρνα και υψηλής ποιότητας αξεσουάρ για κινητά είναι πλήρως συμβατά με το iPhone 13, καθώς έχουν κατασκευαστεί για να προσκολλώνται τέλεια και να προστατεύουν την 6.1 ιντσών οθόνη και την εγκοπή στο πάνω μέρος. Όλες οι θήκες έχουν κομψό κάλυμμα πλαισίου, το οποίο χωράει γύρω από την διπλή κάμερα και να προσφέρει τέλεια εφαρμογή που προστατεύει την συσκευή σας χωρίς να είναι ογκώδης. Οι θήκες κατασκευάζονται από εύκαμπτο αλλά ανθεκτικό πλαστικό και έχουν αποκλειστική, μαλακή εσωτερική επένδυση, προστατεύοντας αποτελεσματικά το iPhone 13 από βαθουλώματα και γρατζουνιές.

Για μια πρωτοποριακή εμφάνιση, μπορείτε να συνδυάσετε το iPhone 13 σας με άλλα αξεσουάρ της IDEAL OF SWEDEN, όπως οι θήκες, τα πορτοφόλια, οι φάκελοι και τα τσαντάκια μας, όλα είναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν με το ελαφρύτερο βάρος της συσκευής. Συνδυάστε και συνταιριάξτε την προσωπική σας δημιουργία με τους συμβατούς φορτιστές Qi, τους φορητούς φορτιστές ή τα καλώδια φόρτισης, τα οποία διατίθενται σε διάφορα σχέδια. Τα αξεσουάρ της σειράς attraction σας επιτρέπουν να συνδέσετε με ευκολία το κινητό στις βάσεις ή τα δαχτυλίδια στήριξης αυτοκινήτου, για μέγιστη άνεση και στυλ. Σας συστήνουμε να συμπληρώσετε την θήκη σας με τα ανθεκτικά στις γρατσουνιές προστατευτικά οθόνης, έτσι ώστε να προσφέρετε στο κινητό σας την απόλυτη προστασία.