Τσάντες Laptop

Τσάντες για laptop με πολυτελή Σκανδιναβικό σχεδιασμό, εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας

Επιλογή μοντέλου τηλεφώνου
Ταξινόμησε & φίλτραρε
19 Προϊόντα

Τσάντες laptop και μανίκια laptop κατασκευασμένα από επιλεγμένα υλικά

Στην IDEAL OF SWEDEN θα βρείτε τσάντες για υπολογιστές που θα προσθέσουν πρακτική πολυτέλεια στην καθημερινότητά σας. Με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά υψηλής ποιότητας, και ηθικό και μη ζωϊκής προέλευσης PU δέρμα, οι τσάντες μας θα προστατεύσουν τον υπολογιστή σας στην αποθήκευση και την μεταφορά. Σχεδιασμένες σε καινοτόμο και διαχρονικό στυλ, όλες οι τσάντες και οι θήκες για λάπτοπ ταιριάζουν τέλεια από τις πιο ρομαντικές μέχρι τις πιο ακραίες εμφανίσεις.. Όλες οι τσάντες και θήκες για λάπτοπ έχουν σχεδιαστεί με έξυπνους χώρους και κομψές λεπτομέρειες, για τον απόλυτο συνδυασμό λειτουργικότητας και πολυτέλειας.

Δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία και την λειτουργικότητα, οι θήκες για υπολογιστές ταιριάζουν σε μέγεθος τόσο στο Macbook Pro 13 όσο και στο Macbook Pro 16. Οι τσάντες Unity Messenger διαθέτουν κομψά μονόχρωμα και αρθρωτά σχέδια, και είναι εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Κατασκευάστηκαν για να ταιριάζουν σε κάθε εργασιακό περιβάλλον και όλες τις εκδηλώσεις, για να δίνουν επαγγελματική αλλά και μοντέρνα εντύπωση. Είμαστε βέβαιοι πως θα βρείτε την τσάντα λάπτοπ που ταιριάζει στο δικό σας μοναδικό στυλ.

Οι τσάντες και οι θήκες για λάπτοπ διατίθενται σε πολλές διαφορετικές υφές και έχουν κομψές λεπτομέρειες και έξυπνες λύσεις για αποθήκευση. Στο σχέδιο υπάρχει ενσωματωμένος ένας κρίκος για κλειδιά, για να μπορείτε να κρεμάτε τα κλειδιά ή άλλα αξεσουάρ στο μπροστά μέρος της τσάντας. Με δύο απλά κλικ, μπορείτε να προσαρμόσετε ή να αφαιρέσετε το λουρί ώμου που περιλαμβάνεται στην συσκευασία της τσάντας. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε το στυλ ή το χρώμα στο λουρί ώμου, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στα αμέτρητα σχέδια που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Τα λουριά για τον ώμο πωλούνται ξεχωριστά, κι έτσι μπορείτε να τα συνδυάσετε και να τα ταιριάξετε για να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.