Θήκες τηλεφώνου

Κομψές θήκες κινητού εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ταξινόμησε & φίλτραρε
266 Προϊόντα

Τα καλύτερα της μόδας και διακόσμησης, όλα σε μία θήκη

Με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της εσωτερικής διακόσμησης, οι θήκες μας αντλούν έμπνευση από ττις εμαφνίσεις στην πασαρέλα και τα στυλ της εσωτερικής διακόσμησης της σεζόν. Αποτελούν την τέλεια συγχώνευση της μόδας και της τεχνολογίας, και κάθε θήκη μόδας ενισχύει τη λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα δίνει στο τηλέφωνό σας μια πρωτοποριακή εμφάνιση. Με μια προσεκτικά επιμελημένη σειρά σχεδίων, προσφέρουμε το τέλειο εξάρτημα για να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και διάθεση.

Χάρη στα Accessories of Attraction, οι μοντέρνες θήκες κινητού είναι μαγνητικά συμβατές με σχεδόν όλα μας τα προϊόντα, επιτρέποντας σας να συνδέσετε το κινητό σας με τα μαγνητικά πορτοφόλια, και δακτύλια στήριξης ή στηρίγματα αυτοκινήτου. Με αυτή την πρωτοποριακή καινοτομία καταφέρνετε να συνδυάσετε μόδα με λειτουργικότητα.

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας, τα μοντέρνα μοντέλα μας κατασκευάζονται χειροποίητα από σκληρό πλαστικό που προέρχεται από προσεκτικά προερχόμενα υλικά, το οποίο είναι εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό. Πριν αποσταλεί στο σπίτι σας, κάθε θήκη δοκιμάζεται για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Μια μαλακή επένδυση προσθέτει επιπλέον ομαλή προστασία στη μοντέρνα θήκη και προστατεύει το τηλέφωνο από γρατσουνιές και χτυπήματα.

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα προστατευτικά οθόνης που προστατεύονται από θραύση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνό σας είναι πάντα στην μόδα και ασφαλή!