Θήκες

Κομψές θήκες κινητού εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Η επιλεγμένη συσκευή είναι η
93 Προϊόντα

Το εύρος των προϊόντων μας είναι σχεδιασμένο για σας

Έχουμε προϊόντα που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, ωστόσο πρέπει να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς!
Επιλέξτε την συσκευή κινητού για την οποία επιθυμείτε να εμφανίσετε προϊόντα και θα εξατομικεύσουμε την επιλογή σας.

Τα καλύτερα της μόδας και διακόσμησης, όλα σε μία θήκη

Με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και της εσωτερικής διακόσμησης, οι θήκες μας αντλούν έμπνευση από ττις εμαφνίσεις στην πασαρέλα και τα στυλ της εσωτερικής διακόσμησης της σεζόν. Αποτελούν την τέλεια συγχώνευση της μόδας και της τεχνολογίας, και κάθε θήκη μόδας ενισχύει τη λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα δίνει στο τηλέφωνό σας μια πρωτοποριακή εμφάνιση. Με μια προσεκτικά επιμελημένη σειρά σχεδίων, προσφέρουμε το τέλειο εξάρτημα για να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και διάθεση. Χάρη στην iDeal Concept, τα μοντέλα μας είναι μαγνητικά συμβατά με σχεδόν όλα τα προϊόντα μας, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με τα μαγνητικά πορτοφόλια, τα στηρίγματα αυτοκινήτων ή βάσεων στήριξης.

Για να μπορείτε να απολαμβάνετε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και λειτουργικότητας, τα μοντέρνα μοντέλα μας κατασκευάζονται χειροποίητα από σκληρό πλαστικό που προέρχεται από προσεκτικά προερχόμενα υλικά, το οποίο είναι εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό. Πριν αποσταλεί στο σπίτι σας, κάθε θήκη δοκιμάζεται για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Μια μαλακή επένδυση προσθέτει επιπλέον ομαλή προστασία στη μοντέρνα θήκη και προστατεύει το τηλέφωνο από γρατσουνιές και χτυπήματα.

Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα προστατευτικά οθόνης που προστατεύονται από θραύση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνό σας είναι πάντα στην μόδα και ασφαλή!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε για τις αποκλειστικές προσφορές και τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων.
Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή και πάντα διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας με προσοχή και ασφάλεια.