Δεν υπάρχουν ενεργοποιημένα φίλτρα
138 Προϊόντα
Ταξινόμησε & φίλτραρε

Εξατομικεύστε το iPhone 11 Pro σας με τις χειροποίητες θήκες-- πορτοφόλια

Έχουμε επεκτείνει το ρεπερτόριό μας για να συμπεριλάβουμε τις χειροποίητες θήκες πορτοφολιών για το iPhone 11 Pro. Επιμεληθήκαμε προσεχτικά τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία αυτής της αποκλειστικής συλλογής , κάτι που είναι εμφανές σε κάθε διαχρονικό κομμάτι. Εντυπωσικά λειτουργικές, αυτές οι φιλικές προς το χρήστη θήκες πορτοφολιών είναι εκπληκτικά λεπτές. Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε με ασφάλεια τις πιστωτικές κάρτες και την ταυτότητα σας, ενώ ταυτόχρονα απαντάτε με ευκολία στις κλήσεις. Σας προσκαλούμε να επιλέξετε το μοντέλο και το σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Είτε χρειάζεστε μια θήκη που χωράει 4 κάρτες είτε δώδεκα, σας έχουμε καλύψει! Διατηρήσαμε όλες τις θήκες πορτοφολιών iPhone 11 Pro μινιμαλιστικές και κλασικές, ώστε να μπορείτε εύκολα να αναμίξετε και να ταιριάξετε την θήκη πορτοφολιών σας με οποιαδήποτε από τις μοδάτες θήκες μας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε τον συνδυασμό που σας αρέσει! Επειδή οι θήκες iPhone 11 Pro είναι εξοπλισμένες με το μαγνητικό μας σύστημα, ο συνδυασμός των προϊόντων γίνεται στο πι και φι.

Μια επιπλέον δωρεάν θήκη κινητού συμπεριλαμβάνεται σε κάθε αγορά θήκης πορτοφολιών, αν και η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας επιλέγουν να αντικαταστήσουν τη θήκη που περιλαμβάνεται με μια θήκη μόδας που ταιριάζει στο προσωπικό τους στυλ.

Οι ισχυροί M2 μαγνήτες κάνουν την τοποθέτηση και αποσύνδεση της θήκης σας από την θήκη πορτοφολιών σας εύκολη και γρήγορη. Όπως πάντα, συνιστούμε να προσθέσετε ένα από τα προστατευτικά οθόνης που προστατεύουν από θραύσματα, ώστε το iPhone 11 Pro να είναι ασφαλές και προστατευμένο.