Όλα τα προϊόντα

Εξερευνήστε τα προηγμένα αξεσουάρ κινητού εμπνευσμένα από τις τάσεις

Η επιλεγμένη συσκευή είναι η
246 Προϊόντα

Το εύρος των προϊόντων μας είναι σχεδιασμένο για σας

Έχουμε προϊόντα που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, ωστόσο πρέπει να βρείτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς!
Επιλέξτε την συσκευή κινητού για την οποία επιθυμείτε να εμφανίσετε προϊόντα και θα εξατομικεύσουμε την επιλογή σας.

Παρουσιάζουμε πολυτελή αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Επαναπροσδιορίστε το status quo με τα αποκλειστικά αξεσουάρ τηλεφώνου μας.

Η iDeal της Σουηδίας προσφέρει όμορφα σχεδιασμένα και λειτουργικά μοντέλα, θήκες και πορτοφόλια κινητού για τα πιο δημοφιλή μοντέλα κινητών τηλεφώνων Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά - προσφέροντάς σας σουηδικό σχεδιασμό και ποιότητα στο μέγιστο βαθμό και είναι 100% vegan και cruelty-free.

Τα μοντέρνα σχέδια μας αντιπροσωπεύουν τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, εμπνευσμένες από την εσωτερική διακόσμηση και τις νέες τάσεις της πασαρέλας.Αλλά τα προϊόντα μας είναι κάτι περισσότερο από απλά αισθητικά: Επιλέγοντας προϊόντα της iDeal Σουηδίας, μπορείτε να είστε σίγουροι για την τέλεια σύζευξη μόδας και τεχνολογίας. Όλα τα προϊόντα μας προσφέρουν κορυφαία λειτουργικότητα και είναι απόλυτα συμβατά μεταξύ τους.

Όταν επιλέγετε και συνδυάζετε τις θήκες των κινητών μας με τις θήκες πορτοφολιών ή άλλα διαφορετικά αξεσουάρ, το iDeal Concept σας επιτρέπει να απολαύσετε απρόσκοπτη λειτουργικότητα και άψογη αισθητική σε κάθε περίσταση. Επιλέξτε την τέλεια εμφάνιση του κινητού σας διαλέγοντας και ταιριάζοντας προϊόντα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων μας - τα αξεσουάρ φόρτισης συμπληρώνουν τα πιο δημοφιλή σχέδια μας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε φορητές μπαταρίες, ασύρματους φορτιστές Qi ή τα καλώδια φόρτισης μας, όλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με την ίδια σχεδίαση όπως και η στιλάτη θήκη κινητού σας, πραγματικά τα προϊόντα μας ολοκληρώνουν την εμφάνιση σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθετε πρώτοι

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε για τις αποκλειστικές προσφορές και τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων.
Μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή και πάντα διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας με προσοχή και ασφάλεια.