Καλωσορίσατε στην IDEAL OF SWEDEN και στην ιστοσελίδα μας, idealofsweden.co.uk. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις (\ "Όροι \") ισχύουν αν (\ "εσείς \") ως καταναλωτές, πραγματοποιήσετε μια παραγγελία διαμέσου ή χρησιμοποιώντας την idealofsweden.co.uk και τις συσχετισμένες σελίδες (η \ "Ιστοσελίδα \"). Οι παρόντες Όροι απαρτίζουν συμφωνία μεταξύ εσας και της  IDEAL OF SWEDEN AB, reg. No.556889-7994, Gamla Rådstugugatan 33, 602 24 Norrköping ( \"IDEAL OF SWEDEN\"  ή \ "εμείς \") και τοποθετώντας μια παραγγελία μέσω ή χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους. Διαβάστε προσεχτικά αυτούς τους Όρους, πριν από την περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας.

Όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας προορίζονται αποκλειστικά για μη εμπορική χρήση και με την παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας επιβεβαιώνετε ότι είστε ο τελικός καταναλωτής. Σε περίπτωση υποψιών ότι κάνετε αγορές για εμπορική χρήση, η IDEAL OF SWEDEN διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει απόδειξη ότι είστε ο τελικός καταναλωτής και να αρνηθεί ή να ακυρώσει την παραγγελία σας μέχρι αποδείξεως του εναντίον.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όταν αγοράζεται από την ιστοσελίδα μας αποθηκεύονται κάποιες από τις προσωπικές σας πληροφορίες προκειμένου να εκτελέσουμε την αγορά σας. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας και εάν υπάρχουν εσφαλμένες πληροφορίες, μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή ή κατάργηση. Η IDEAL OF SWEDEN δεν αποθηκεύει ούτε επεξεργάζεται πληροφορίες τραπεζικών ή πιστωτικών καρτών. Επίσης δύναται να χρησιμοποιούμε cookies, π.χ. για βέλτιστη εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων και των cookies στην πολιτική απορρήτου μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΤΙΜΕΣ, ΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΜΗ

Μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα στείλουμε μια επιβεβαίωση της αγοράς στο email σας. Σας συνιστούμε να αποθηκεύσετε την επιβεβαίωση για να διευκολύνετε οποιαδήποτε επαφή με την υποστήριξη πελατών μας σε σχέση με την αγορά σας. Με την τοποθέτηση μια παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας επιβεβαιώνετε ότι είστε ανω των 18 ετών. Διατηρούμε το δικαίωμα σε μεμονωμένες περιπτώσεις να απορρίψουμε ή να αλλάξουμε την παραγγελία σας π.χ. αν έχετε παράσχει ψευδή προσωπικά στοιχεία και / ή έχετε κάποιο αρχείο για μη πληρωμή χρέους.Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες όπως VISA, Mastercard και άλλες τοπικές επιλογές πληρωμής. Εάν η επιλογή σας για τη μέθοδο πληρωμής δεν λειτουργεί κατά τη στιγμή της αγοράς σας, η IDEAL OF SWEDEN διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του τρόπου πληρωμής.

Όλες οι τιμές που παρατίθενται στην Ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε περίπτωση παραγγελίας από χώρα εκτός της ΕΕ, το ΦΠΑ εκπίπτει από την τελική τιμή. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε χώρες εκτός της ΕΕ ενδέχεται να υπόκεινται σε τοπικό ΦΠΑ, εισαγωγικούς δασμούς ή / και φόρους, οι οποίοι εισπράττονται όταν το πακέτο σας φτάσει στη διεύθυνση παράδοσης. Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή τέτοιων εισαγωγικών δασμών και φόρων. Ο ΦΠΑ θα βασίζεται στην αξία της συνολικής σας παραγγελίας, ανεξάρτητα από το αν η παραγγελία σας αποτελεί μέρος κάποιας καμπάνιας. Πρέπει να σημειωθεί ότι η IDEAL OF SWEDEN δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα τέλη και, δεδομένου ότι οι επιβαρύνσεις αυτές διαφέρουν στις διάφορες χώρες, η IDEAL OF SWEDEN δεν μπορεί να προβλέψει το ποσό. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή ή / και φορολογική υπηρεσία για περισσότερες πληροφορίες.

ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

H IDEAL OF SWEDEN μπορεί να σας προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε καμπάνιες όπου ισχύουν διαφορετικοί Όροι. Οι όροι αυτοί ισχύουν εφόσον η προωθητική ενέργεια είναι ενεργή και για τα συγκεκριμένα προϊόντα που καθορίζει η IDEAL OF SWEDEN σε σχέση με την καμπάνια. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε μια καμπάνια ανά πάσα στιγμή, μετά την ακύρωση ή τη λήξη μιας καμπάνιας θα ισχύουν αυτοί οι Όροι. Μια προωθητική καμπάνια περιλαμβάνει μόνο συγκεκριμένα είδη στον ιστότοπο και είναι περιορισμένης διάρκειας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αφού γίνει η αγορά στον Ιστότοπο, η IDEAL OF SWEDEN δεν θα προβεί σε καμία προσαρμογή στο ποσό που θα πληρώσετε εσείς, εκτός εάν έχετε λάβει λάθος τιμή λόγω τεχνικών προβλημάτων / σφαλμάτων στην Ιστοσελίδα. Όσον αφορά τις καμπάνιες όπως "αγοράστε ένα λάβετε ένα δωρεάν", πρέπει πάντα να κάνετε πλήρη επιστροφή του πακέτου προσφοράς για επιστροφή χρημάτων, δηλαδή να επιστρέψετε όλα τα προϊόντα που έχετε λάβει στο πλαίσιο της καμπάνιας. Αν έχετε λάβει μέρος σε μια προσφορά όπου λάβατε έκπτωση επειδή η αγορά σας ξεπέρασε ένα συγκεκριμένο ποσό, η επιστροφή χρημάτων θα προσαρμοσθεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της προσφοράς και αυτές που επικράτησαν κατά την αγορά σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ

Στέλνουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα και τον τρόπο αποστολής που επιλέγετε. Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης, η οποία σας αναγκάζει να μην επιθυμείτε πλέον να ολοκληρώσετε την αγορά, είναι υπό ευθύνη σας να κάνετε ακύρωση. Θα πρέπει να  επικοινωνήσετε με το τμήμα υποστήριξης πελατών της IDEAL OF SWEDEN και η ακύρωση δεν ισχύει μέχρι να λάβετε επιβεβαίωση από το IDEAL OF SWEDEN. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει ήδη υποβληθεί σε επεξεργασία, είστε υποχρεωμένοι να λάβετε την παραγγελία. Αυτό δεν περιορίζει το δικαίωμά σας να ακυρώσετε την παραγγελία. Εάν ένα προϊόν δεν προσφέρεται πλέον,η IDEAL OF SWEDEN έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την αγορά και να εκδώσει  επιστροφή χρημάτων. Θα σας ειδοποιήσουμε για επιστροφή χρημάτων ή εάν υπάρχει διαθέσιμο παρόμοιο προϊόν. Η ευθύνη της IDEAL OF SWEDEN για σφάλματα σε σχέση με την παράδοση περιορίζεται σε ό, τι ορίζεται στους παρόντες Όρους. Σε περίπτωση που μια παραγγελία παραδοθεί σε ένα σημείο παραλαβής και αποτύχετε να ανακτήσετε έγκαιρα το πακέτο, διατηρούμε το δικαίωμα να χρεώσουμε επιπλέον τέληγια την κάλυψη τυχόν πρόσθετων εξόδων. Εάν το προϊόν σας έχει καταστραφεί κατά τη μεταφορά, θα πρέπει να το αναφέρετε εγκαίρως στο τμήμα υποστήριξης πελατών της IDEAL OF SWEDEN.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε την αγορά σας για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας επιστρέφοντας το προϊόν σας.  Το δικαίωμά σας να αποσύρετε την παραγγελία σας ή να ανταλλάξετε ένα προϊόν προϋποθέτει ότι το προϊόν και η συσκευασία είναι στην ίδια κατάσταση με την παραλαβή του και στα αρχικά του δοχεία με ανέπαφη ετικέτες και προστατευτικά αυτοκόλλητα. Αυτό δεν περιορίζει το δικαίωμά σας να ανοίξετε προσεκτικά και να εξετάσετε το προϊόν. Ωστόσο, εάν το προϊόν δεν είναι στην αρχική κατάσταση που μπορεί να αναμένεται κατά την επιστροφή, έχουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε ένα ποσό από την επιστροφή που αντιστοιχεί στην πτώση της αξίας του προϊόντος.Το δικαίωμά σας για επιστροφή δεν ισχύει για προϊόντα που έχουν παραχθεί σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις σας ή τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας επιθυμίες, π.χ. προϊόντα με προσαρμοσμένη εκτύπωση, όπως εξατομικευμένα μονογράμματα, ούτε για προϊόντα που δεν μπορεί να επιστραφεί για λόγους υγείας ή υγιεινής (π.χ. μάσκες προσώπου).

Για να πραγματοποιηθεί η επεξεργασία της ανταλλαγής ή της επιστροφής  από την IDEAL OF SWEDEN, πρέπει να την αναφέρετε στο τμήμα υποστήριξης πελατών της IDEAL OF SWEDEN συμπληρώνοντας τις απαιτούμενες πληροφορίες στο ακόλουθο λινκ: https://idealofsweden.com/returns Επιπρόσθετα, μπορείτε να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να ακυρώσετε την αγορά με το να συμπληρώσετε την τυπική φόρμα η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Σουηδικής Υπηρεσίας Καταναλωτών: https://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett

Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα το συντομότερο δυνατόν, αλλά όχι αργότερα των 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν και ζητήσατε την επιστροφή ή από την ημέρα που αποδείξατε ότι επιστρέψατε το προϊόν. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει στην πηγή της αρχικής αγοράς, εκτός αν έχει συμφωνηθεί ή κριθεί αναγκαίως διαφορετικά. Παρακαλώ ενημερωθείτε ότι τα προϊόντα που έχουν αγορασθεί απευθείας από την ιστοσελίδα δεν μπορούν να ανταλλαχθούν σε κάποιο τοπικό κατάστημα. Παρακαλούμε σνημερωθείτε ότι είστε υπεύθυνοι για το κόστος επιστροφής προϊόντων.

ΕΓΓΥΗΣΗ

IDEAL προσφέρει ένα (1) έτος εγγύηση σε όλα τα προϊόντα που πουλάμε στην ιστοσελίδα μας. Η εγγύηση περιλαμβάνει τα σφάλματα παραγωγής. Ωστόσο, σημειώστε ότι η εγγύηση δεν περιλαμβάνει ελαττώματα ή βλάβες που προκαλούνται από:

 • Εξωτερικές συνθήκες όπως π.χ. απώλεια, θερμοκρασία, πυρ, νερό ή άλλα υγρά;
 • Λάθος χρήση ή εσφαλμένη χρήση, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης του προϊόντος (εκτός αν έχει δοθεί ειδική εγγύηση αντιπτώσεων από την IDEAL σε σχέση με ένα συγκεκριμένο προϊόν) που προκαλεί π.χ. βουρτσίστρες, σπασμένα ή συσσωρευμένα μέρη κλπ.;
 • Εστιακές αλλαγές που προκαλούνται από την συνηθισμένη εκθαμβωτική και γήρανση όπως π.χ. σκανταλιές, αλλαγή χρώματος, ξηρό δέρμα και σκ

Αποτυχία να ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης και φροντίδας αυτόματα ακυρώνουν την εγγύηση. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτή η εγγύηση δεν αντικαθιστά ή περιορίζει κάθε ισχύουσα και υποχρεωτική νομική εγγύηση που καθορίζει η νομοθεσία. Αν επιθυμείτε να καταθέσετε αξίωση εγγύησης, συμπληρώστε τις απαιτούμενεες πληροφορίες μέχω του ακόλουθου λινκ: https://idealofsweden.zendesk.com/hc/en-us/requests/new Μόλις παραλάβουμε την αξίωση σας, θα την επεξεργαστούμε και θα επανέλθουμε με περαιτέρω οδηγίες. Συνιστούμε τη κατάθεση της αξίωσης το συντομότερο δυνατόν μετά τον εντοπισμό της ζημιάς ή του ελαττώματος. Η αξίωση σας υπόκειται σε επιδιόρθωση, αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Αν ένα συγκεκριμένο προϊόν δεν βρίσκεται σε απόθεμα, έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν με ένα προϊόν παρόμοιου μοντέλου ή  σχεδίου ή έχετε το δικαίωμα να σας επιστραφούν τα χρήματα. Σε περίπτωση που ούτε ελάτωμα ούτε ζημιά όπως παρατίθεται στην εγγύηση δεν εντοπιστεί μετά από έλεγχο στην IDEAL OF SWEDEN, η αξίωση σας καθίσταται άκυρη και θα χρεωθείτε με τα κόστη επιστροφής προϊόντος. Όλες οι προσπάθειες απάτης θα αναφερθούν στις αρχές. Η IDEAL OF SWEDEN κατοχυρώνει το δικαίωμα να μην επεξεργασθεί αξίωση αν υπάρχει υποψία απόπειρας απάτης.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η IDEAL OF SWEDEN δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά τα σφάλματα στις εικόνες, την περιγραφή του προϊόντος ή τις τεχνικές προδιαγραφές, τις εσφαλμένες τιμές και προσαρμογές των τιμών (όπως οι μεταβολές των τιμών από τους προμηθευτές ή οι διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών) ή ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με το αν ένα προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα στη ιστοσελίδα. Η IDEAL OF SWEDEN έχει το δικαίωμα να διορθώσει οποιαδήποτε τέτοια σφάλματα και να αλλάξει ή να ενημερώσει τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή. Αν έχει εισαχθεί εσφαλμένη τιμή για ένα αντικείμενο που έχετε παραγγείλει, θα σας ειδοποιήσουμε και θα αναμείνουμε την έγκρισή σας για την διορθωμένη τιμή πριν συνεχίσουμε με την παραγγελία. Όλες οι εικόνες στον ιστότοπο πρέπει να θεωρούνται αποκλειστικά ως εικονογραφήσεις. Δεν είναι εγγυημένη η αναπαραγωγή των εικονογραφήσεων με τα προϊόντα που λαμβάνετε ή της ακριβούς εμφάνισης, των χαρακτηριστικών ή της προέλευσης του προϊόντος. Ο ιστότοπος και το σύνολο του περιεχομένου του ανήκουν στην IDEAL OF SWEDEN ή στους δικαιοπαρόχους της. Οι πληροφορίες και όλο το περιεχόμενο προστατεύονται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπορίας. Αυτό σημαίνει ότι τα εμπορικά σήματα, τα εμπορικά ονόματα, τα ονόματα προϊόντων, οι εικόνες, τα γραφικά, ο σχεδιασμός, η διάταξη και οι πληροφορίες σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες και κάθε άλλο περιεχόμενο (εξαιρουμένου του περιεχομένου που παράγει ο χρήστης) δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν ή να χρησιμοποιηθούν χωρίς γραπτή έγκριση από τη IDEAL OF SWEDEN. Η IDEAL OF SWEDEN δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιά σε άλλα αντικείμενα που προκλήθηκαν από τη χρήση των αγορασθέντων προϊόντων σας ή οποιαδήποτε απώλεια που υπέστη εξ αιτίας αυτής, υπό την προϋπόθεση ότι η χρήση σας έγινε σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες χρήσης και με την κατάλληλη φροντίδα. Είστε υπεύθυνοι για μη ελαττωματικό προϊόν πριν από τη χρήση. Η ευθύνη μας έναντι εσάς για τυχόν απώλειες ή ζημίες που προκύπτουν σε σχέση με την παραγγελία σας στην Ιστοσελίδα περιορίζεται στο συνολικό ποσό της παραγγελίας σας. Η IDEAL OF SWEDEN δεν ευθύνεται για έμμεσες απώλειες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΧΡΗΣΤΩΝ

Μας αρέσει που φοράτε προϊόντα IDEAL OF SWEDEN’s που ταιριάζουν στο στυλ σας και θέλουμε να τα μοιράζεστε με την κοινότητα μας για έμπνευση. Αυτές τις φωτογραφίες θα τις δημοσιεύσουμε στα κανάλια μας και στη σελίδα προϊόντος στην ιστοσελίδα μας, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να τις δημοσιεύσουμε σε κάποιο άλλο από τα κανάλια μας. π.χ  Instagram, Facebook, Newsletters ή σε κάποιο κατάστημα λιανικής.

Με την απάντηση σας στην αίτηση μας με το  hashtag #YESIDEAL, συναινείτε στα ακόλουθα: Παραχωρείτε στην IDEAL OF SWEDEN AB (corporate ID 556889-7994) μη αποκλειστικό ελεύθερο δικάιωμα χρήσης, (royalty-free), απεριόριστου χρόνου και παγκόσμια άδεια να χρησιμοποιήσουμε όποια φωτογραφία για την οποία έχετε ανταποκριθεί με  #YESIDEAL (the ”Picture(s)"), για μάρκετινγκ και/ή διαφημιστικούς σκοπούς, περιλαμβανόμενης και όχι περιορισμένη στην τοποθέτηση φωτογραφιών στην ιστοσελίδα μας, ενημερωτικά δελτία,  social media, διαφημιστικούς καταλόγους, emails, brand's stores (e.g. Amazon), σε καταστήματα λιανικής και σε άλλες επικοινωνίες με πελάτες. 

Εγγυάστε και αντιπροσωπεύεται ότι κατέχεται όλα τα δικαιώματα στη/στις φωτογραφίες, έχετε επίσης άδεια από κάθε άλλο άτομο που βρίσκεται στην φωτογραφία να μεταφέρετα τα δικαιώματα και η  φωτογραφία/ες μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως έχει δηλωθεί  εντός του παρόντος και ότι η χρήση των φωτογραφιών από την IDEAL OF SWEDEN δεν παραβιάζει δικαιώματα κατά τρίτου ή κάποιου νόμου. Απαλάσσεται την IDEAL OF SWEDEN από κάθε υποχρέωση να πληρώσει για την παραχώρηση του δικαιώματος και χρήση των φωτογραφιών και τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με τα προαναφερθέντα. Μπορείτε πάντοτε να επικοινωνείτε μαζί μας για θέματα  ιδιωτικότητας και προστασίας δεδομένων μέσω των ακολουθων:

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ

Αυτές οι προδιαγραφές περιεχομένου ισχύουν για οποιοδήποτε και όλα τα είδη περιεχομένου (Content) που συνεισφέρετε στον ιστότοπό μας, όπως για παράδειγμα κριτικές για προϊόντα που έχετε αγοράσει από εμάς. 

Οι συνεισφορές περιεχομένου πρέπει να:

 • Να είναι ακριβείς (όπου αναφέρονται γεγονότα)
 • Να είναι γνήσια διαπίστωση (όταν διατυπώνονται  απόψεις)
 • Να συμμορφώνονται με τους νόμους της Σουηδίας και τους νόμους οποιασδήποτε χώρας από την οποία αναρτώνται οι συνεισφορές. 

Οι συνεισφορές περιεχομένου δεν πρέπει: 

 • Να περιέχουν υλικό που είναι προσβλητικό, απεχθή ή δυσφημιστικό για οποιοδήποτε πρόσωπο. 
 • Να προωθούν υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, βία ή διακρίσεις με βάση τη φυλή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα, την αναπηρία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ηλικία.
 • να παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας 
 • Να υφίσταται πιθανότητα εξαπάτησης σε οποιοδήποτε πρόσωπο
 • Να παραβιάζει οποιαδήποτε νομική υποχρέωση έναντι τρίτου, όπως για παράδειγμα συμβατική υποχρέωση ή υποχρέωση εμπιστευτικότητας.
 • Να χρησιμοποιηθεί για να υποδυθεί οποιοδήποτε πρόσωπο ή να παραποιήσει την ταυτότητα ή τη σχέση σας με οποιοδήποτε πρόσωπο. 
 • Να δίνει την εντύπωση ότι η συνεισφορά προέρχεται από εμάς, ενώ αυτό δεν ισχύει
 • Να υποστηρίζει, προωθεί ή υποβοηθά οποιαδήποτε παράνομη πράξη
 • Να περιέχει οποιαδήποτε διαφήμιση ή να προωθεί οποιεσδήποτε υπηρεσίες ή συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. 

Με την ανάρτηση της συνεισφοράς, κατανοείτε ότι παραχωρείτε μια διαρκή, μεταβιβάσιμη, υπο-εκχωρητική, χωρίς δικαιώματα, παγκόσμια άδεια χρήσης των συνεισφορών για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής χρήσης, και συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος μετάφρασης, αναπαραγωγής, προβολής, διανομής ή τροποποίησης του περιεχομένου. Η συνεισφορά σας μπορεί να είναι ορατή από άλλες πλατφόρμες, όπως μηχανές αναζήτησης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συνεισφορά σας θα είναι ορατή μέχρι να αφαιρεθεί.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Ιστοσελίδας παραμένουν ιδιοκτησίας της IDEAL OF SWEDEN μέχρι την πλήρη αποπληρωμή. Όλες οι απόπειρες απάτης θα αναφέρονται στις αρχές. Η IDEAL OF SWEDEN  διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει μια αγορά εάν υπάρχει υποψία απάτης.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΒΙΑ

Η IDEAL OF SWEDEN  δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές, απώλειες ή κυρώσεις που προκλήθηκαν από τη μη εκτέλεση σύμφωνα με τους παρόντες Όρους εξαιτίας περιστάσεων που δεν υπόκεινται στον έλεγχό της, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά σε περίπτωση πολέμου, πολεμικών γεγονότων, εμφυλίου πολέμου, επανάστασης, κυβερνητική ενέργεια, απεργία, αποκλεισμός, κλείσιμο συνόρων, φυσικές καταστροφές ή παρόμοιο συμβάν, τεχνικά προβλήματα, αποτυχία επικοινωνιών ηλεκτρικών / τηλεπικοινωνιών / δεδομένων ή άλλες επικοινωνίες, καθώς και ελαττώματα ή καθυστερήσεις στις υπηρεσίες από υπεργολάβους λόγω των περιστάσεων που αναφέρονται στο παρόν. Εάν προκύψουν τέτοιες περιστάσεις, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε.

ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

Αυτοί οι Όροι και η χρήση της Ιστοσελίδας έχουν ερμηνευτεί και διέπονται από τους ουσιαστικούς νόμους της Σουηδίας. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από ή σε σχέση με τους παρόντες Όρους και τη χρήση της Ιστοσελίδας θα επιλυθεί από Σουηδικό δικαστήριο. Εντούτοις η IDEAL OF SWEDEN έχει το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να επιλέξει να ασκήσει ένδικα μέσα κατά του καταναλωτή, στο τόπο μόνιμης κατοικίας του. Εάν προκύψει διαφωνία μεταξύ εσάς ως πελάτη και της DEAL OF SWEDEN και δεν είμαστε σε θέση να επιλύσουμε τη διαφορά, μπορείτε να υποβάλετε μια καταγγελία στην online λειτουργία επίλυσης διαφορών της ΕΕ, ODR. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://ec.europa.eu/odr. Εάν κάποια διάταξη των παρόντων Όρων κριθεί άκυρη ή μη εκτελεστή (εν μέρει ή στο σύνολό της), η εν λόγω διάταξη είναι εκτελεστή στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Οι υπόλοιποι Όροι, διατάξεις, συμφωνίες και περιορισμοί που παρατίθενται στο παρόν θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και πράξη και δεν θα επηρεαστούν με κανέναν τρόπο.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ

Η IDEAL OF SWEDEN διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτούς τους Όρους ανά πάσα στιγμή. Οποιεσδήποτε αλλαγές στους παρόντες Όρους θα δημοσιεύονται στην Ιστοσελίδα. Οι αλλαγές ισχύουν από τη στιγμή που ορίζονται στην ιστοσελίδα και διαθέσιμες για να τις δείτε.

Αυτοί οι όροι ενημερώθηκαν τελευταία φορά στις 27 Ιανουάριος 2021

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

IDEAL OF SWEDEN AB

Gamla Rådstugugatan 33,

602 24 Norrköping, Σουηδία

Επικοινωνία:

IDEAL OF SWEDEN Υποστήριξη E-mail: [email protected]

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ